Glöggmingelbuffé
Kategori: Bak & Mat Recept
Nyhet för i år var vörttunnbröd. Nu öppnas nya möjligheter med julsnittar. Me like. :)
Ägghalvan på kavring till vänster på fatet.
Blanda
Hårdkokt ägg, finhackat. Ca 1 ägg till ca2 skivor kavring
Hackade burkräkor ca 1-2 msk per ägg.
Lite majonäs och dillkrydda
Bred blandningen på smörad kavring som delas i 4 munsbitar.
Tunnbrödsnitt med julskinka till höger på fatet.
Smör att breda på tunnbrödarket
Julskinka 1-2 skivor per tunnbrödark
Senap breds på julskinkan
Ca 4-6 tunna skivor skalat äpple läggs ovanpå senapen.
Rulla ihop tunnbröden till korvar och vira gladpack runt dem och låt ligga i kylen någon timme eller så innan du tar ut korvarna och skär dem i sneda skivor.
Ostbitarna högst upp på fatet är de där färdiga jag köper på Willys. Tartare Apérifrais står det på förpackningen och finns så klart i ostdisken bland dessertostarna.
Marsmellows doppade i mörkchoklad och polkakross.
Knäcken, jag köpte färdig "Mammas goda knäck" på Willys och jag vill lova att den är bland det godaste i knäckväg jag har ätit. :) Den måste ni bara prova!
Pepparkaksdumle som var en nyhet för i år var inget i min smak tyvärr.
Hoppas att ni har funnit lite inspiration för framtida glöggmingel.
Bloggadress: http://sense.webblogg.se/