Kött när det är som bäst.
Kategori: Bak & Mat Recept
Igår fick jag till middagen riktigt bra. Köttet blev perfekt och såsen smakade gudomligt. Tillbehören gjorde sig bra. Det behöver inte alltid vara oxfilé eller fläskfilé, det är allt runt om som gör skillnad.
Även om nu jag inte tackar nej till en mör oxfilé bit förstårs. Som den här jag köpte på extrapris...och vilken oxfilé!!!! Så jäkla god och mör.
Ingen av gångerna är köttet köpt på Willys. Dem har jag bojkottat vad gäller köttinköpet. Och det har gett ett betydligt bättre resultat. Nu för tiden har jag inte behövt oroa mig över om köttet är mört.
Och kyckling är så klart inte fel det heller.
Inte är det fel med goda pannbiffar heller.
Kött a´la anti pasti....Yummie säger jag bara!!
Haha, blev ni inte sugna på en go mör saftig köttbit till middagen nu! ;))
I går sken ju solen så gott och vi satt ute en stund i vår solhörna och tro det eller ej men man blev faktiskt lite rosig på kinderna framåt kvällen. Solen tar alltså nu. Vilket påminner mig om att jag någon dag ska dela med mig av ett recept på en smothie som stärker kroppens pigment. Men mer om det en annan dag.
Eftersom vädret bjöd på sol och värme igår tyckte jag det passade förträffligt bra med Marängswiss till efterrät fast med bär istället för banan. Mycket gott.
Vi hörs!