vardagsenkelt

Söndagsmys

Kategori: Allmänt

Hej.
Det var ett tag sedan- Har tappat lusten att blogga för sidan krånglar så. Det hjälper inte att skicka kommentarer till dem som driver sidan- Dem svarar inte ens och det händer Nada. Samma problem har kvarstått. Men nu har jag hållt mig borta ett tag och provat att välja om mallen, får se om det blir bättre. Här har inte hänt så mycket. Jag väntar fortfarande på soffan till lilla rummet och innan den kommer kan jag inte få färdigt detaljerna. Jag måste liksom se soffan på plats, höjden osv....för det avgör vart jag ska sätta ljushyllan och hur högt tv.n bör sitta. Sladdarna hänger fult eftersom jag måste vänta med gömma dem i en list när vi vet  vilken höjd tv.n hamnar. Vill ju inte klippa kablar för att upptäcka att man behöver höja tv.n och det inte finns tillräckligt med längd på kablarna för det för att man har klippt dem för tidigt. Nåja....den som väntar på något gott...väntar väl på tok för länge. :)
Just nu har jag mysstund med go frukost framför tv.n i lilla rummet. Dem andra ligger fortfarande och sover.
 
                                                                                    
Sidan är fortfarande lika krånglig. Måste hitta en ny bloggdomän.som är lättare och hantera.
Har förresten varit på bio i fredags och såg filmen Ted. Komedi, alltid trevligt att få skaratt lite.
Ha en supertrevlig dag på er.
 
 
 
 
 
 

Höst=regn

Kategori: Allmänt

Eller hur?
Man har nog inte hört det dummaste ännu, men här ska ni få höra något korkat en expidit sa till mig igår..
Jag gick i varenda affär på Mässan igår för jag ville ha en regnkappa. Är så trött på att vara konstant fuktig i kläderna. Jag ville ha just en regnkappa som även täcker benen och inte bara en vanlig regnjacka.
Tro det eller ej men det fanns inte en regnkappa att få tag på hela Mässan Jag gick till och med till slut in i affären på mässan som bara säljer jackor, dyra sådana, och tänkte kosta vad det vill jag ska ha en regnkappa och dem om någon butik måste väl ändå ha.
Men vet ni det hade dom inte. Jag sa att det verkar vara omöjligt att få tag på regnkappa.  
Vet ni vad expiditen svarade mig då!....Nej det är inte säsong för det nu, det är mer jackor för kyla,regnkappor är mer vårsäsongen.
MEN VA!!!
Här är höst och här fullkomligt hellregnar så mycket vatten massor att komunen har förberett sig för eventuella översvämningar.
När jag gick i skolan fick jag minsann lära mig de fyra årstiderna och då var HÖST= REGN, vinter= kyla, VÅR= SOL , sommar= värme.
Antar att den expiditen måste ha missat den undervisningen fullstständigt. Ja mycket dumt ska man höra innan öronen blir döva.
Men se ni skoaffären dem har hajat det här med vad det är sässong för och har massor av gummistövlar att välja mellan. Dem ena fräckare än dem andra.
Och ICA MAXI har också varit med på lektionenrna om det fyra årstiderna och  välkomnat hösten med att ha köpt in ett gäng REGNKAPPOR!!!
Hah, det var väl det sista stället jag väntade mig att hitta vad jag desperat sökte efter igår. Men tack för det ICA MAXI, nu kan jag känna mig torr i kläderna. Även om jag nu inte förväntar mig att det är någon större kvalitet så är jag glad om det håller den här säsongen i alla fall.  Ska bli så skönt.
 
Alltså helt seriöst så här den här uppdateringen av blogg.se hittills bara varit skit. Funkar fortfarande inte, och när jag skriver så försvinner bokstäverna. Bilder hamnar lite som dem vill beroende på vilken dag man loggar in. Ja ja, fick iallafall skrivet lite idag, men det tog tid. Helmysko sida verkligen!
Må gott på er, så hörs vi kanske snart igen, om inte den här sidan får mig att slänga datorn i väggen vill säga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pimpa fruktskålen och det äts mer frukt

Kategori: Allmänt

 
 
Kom på iden att pimpa fruktskålen med lite godis för att se om det även äts mer frukt, tänkte ge det ett par tre veckor för att se om det var något annat än godis som lockade i fruktskålen till slut.
Japp det funkade precis som jag trodde. det tog  2 veckor och till en början, den första veckan var det som jag trodde bara godiset som gick åt. Men nu ser det annorlunda ut i fruktskålen, nu har dem även nallat frukten. Mission complete. ;P
 Hepp, nu är jag skitförbannad. Ser inte vad jag skriver och bilderna lägger sig bara rakt ner efter varandra. Blir tokig sedan dem gjorde om vad dem nu gjorde om. Inget funkar!!  Inte hjälper det att skriva till dem heller. det är nog inte ens någon som läser för dem svara iallafall inte. Jag funderar seriöst på att byta till någon annan bloggsida. JAG BLIR GALEN!
Hej så länge får se när vi hörs igen, för jag blir bara irriterad av den här jävla sidan just nu.
 

I väntans tider

Kategori: Allmänt

Har inte varit inne och bloggat på ett tag, är ärligt talat lite trött på den här blogg.se, för varje dag man kommer in och ska skriva, lägga upp bilder eller dyl så krånglar det. Nu precis när jag började skriva så syntes inte bokstäverna men som tur var dök dem upp efter hand. Helt mysko. Så blir det varje gång något företag ska "hotta upp sin hemsida" då funkar det lite som det vill och när det vill ett tag.
Nåväl. Känns för övrigt som jag går i väntans tider och fakturm är att jag inte riktigt vet vad jag väntar på. Förutom soffan som har en låååååång leveranstid. Inom några dagar kommer den nya tv:n som ska vara i Alex gamla rum. Sakta men säkert.blir rummet till Alex klart. Ja ja...jag har till slutet på oktober på mig för först då kommer han och hälsar på. Så då ska väl allt förhoppningsvis vara på plats. Helgen har varit seg och jag har inte fått gjort så många mer knop en tittat efter tv apparater. Har förstårs roat mig med att bygga en egen ekonomimall till joibbet och det var ju inte helt lätt, blev mer och mer komplex allt eftersom. Men nu tror jag att jag har fått till det så att det ska gå snabbt och lätt för mig att ha koll och rapportera siffrorna för min avdelning. Måste säga att jag är lite stolt över mig själv att jag över huvudtaget fick till det så att jag enkelt kan följa varje veckodag. Det är alltid lite jobb att bygga en bra bas i vad man än gör, men när basen är gjord förenklar det ens kontinuerliga arbete avsevärt. Så det är helt klart värt att lägga tänka igenom och lägga tid på, man sparar så mycket tid när det senare blir en betydligt enklare match att gå, om man säger så. 
Middagen idag bestod av en rätt jag publiserat tidigare här på bloggen. snabbt och bra när man är trött och sliten.
 
Ha en god afton, själv tar jag en tidig sänggång. Kramis