vardagsenkelt

Middagstipset

Kategori: Bak & Mat Recept

När vi ändå är inne på Gormet namn ;)

Den här rätten går väldigt fort att göra.

Gormet gryta 3-4p

4-500g lövbiff

2 dl cremefraiche

2 tsk soya

½ köttbuljongtärning

1 msk fransk senap (stark och söt)

2 st små paprikor (2 färger)

Persilja

Strimla lövbiffen, ansa och skär paprikan i tärningar. Finhacka perslijan.

I en stekpanna rör du i cremefraiche, soya, köttbuljongtärning och senap. Låt det få ett uppkok. Häll därefter i lövbiffen rör om och låt koka till nästan klart (dvs. köttet ska fortfarande vara lite rött) Rör ner paprikan och låt koka med i ett ngr minuter. Smaka av med salt och pepper om det behövs. Stö över persiljan det sista du gör. Servera rätten till ris.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: