vardagsenkelt

Gratinerad Kassler, testlagat idag.

Kategori: Bak & Mat Recept

Kassler
Purjolök
Rödlök
Soltorkade tomater
Babyspenat
Mozzarella
Salt & svartpeppar
- - -
Bara att varva och köra i ugnen 225 grader. servera med ris.
Vill man ha lite såsigare gratäng blanda 1/2 dl grädde med 1/2 msk balsamvinäger, lite salt och peppar och ringla över gratängen innan den tillagas i ugnen.
Mild smak. Gott och enkelt.
Inspirationen till receptet fick jag från Metro. Hade inte rätt råvaror hemma så jag gjorde min egen variant av receptet och det blev riktigt gott. Resultatet ser ni nedan.
Vad har ni för väder?
Här har vi höstrusk. Regnar och blåser om vart annat.
Dessutom är det kallt.
Men det är ju långhelg och det är extra härligt med lite extra ledighet oavsett väder.
Må gott.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: